Missie/Visie - Care4thekids

Ga naar de inhoud

Missie/Visie

Care4theKids

De missie van Care4theKids is een betere toekomst voor kansarme kinderen. Ondersteuning in de belangrijkste basis- en levensbehoeften van een kind. Ze een kans te geven hun eigen toekomst te kunnen beïnvloeden.

Daarnaast heeft Care4theKids als missie jongeren te inspireren om zich in te zetten voor een positievere wereld. Samen helpen en samen werken aan een betere toekomst voor de kinderen in Azië

Het doel van Care4theKids is dat kinderen in de toekomst zelfredzaam zijn en onafhankelijk kunnen functioneren in de maatschappij.

Het aandachtsgebied van Care4theKids is Azië. Aangezien Care4theKids een kleine organisatie is, houdt Care4theKids zich met een beperkt aantal projecten tegelijk bezig, zodat er genoeg aandacht en focus op deze projecten kan zijn. Care4theKids zal samenwerken met partnerorganisaties uit deze landen en zich inzetten om de projecten fysiek, m.b.v. vrijwilligers, en financieel te ondersteunen. We organiseren samen en/of ondersteunen activiteiten, bijv. educatie, waarmee het leven en toekomst van deze kinderen wordt verbeterd.

Terug naar de inhoud