Care4theKids team - Care4thekids

Ga naar de inhoud

Care4theKids team

Care4theKids

Het team van Care4theKids in Nederland

Henriëtte Dijkstra: oprichtster en voorzitter

Na drie jaar vrijwilligerswerk in Azië, dat ik met ontzettend veel plezier heb gedaan maar dat ook heel veel indruk op me heeft gemaakt, werd het gevoel steeds sterker hier iets mee te gaan doen. Vanuit de gedachte en passie om iets te betekenen voor kansarme kinderen is Stichting Care4theKids gestart. Samen helpen en samen werken aan een betere toekomst voor deze kinderen. Kinderen aandacht en liefde geven maar ook zorg en scholing. Ik heb deze kinderen in mijn hart gesloten, ze zijn de moeite van het investeren waard! Je kunt mij bereiken via henriette@care4thekids.nl

Klaas Honing: Penningmeester

Het maakt
een enorm verschil waar je wiegje heeft gestaan. Voor ons hier is het heel gewoon dat we te eten hebben, dat kinderen naar school gaan en dat ze speelgoed hebben. Helaas is dit niet voor iedereen in de wereld weggelegd. Ik heb dit met eigen ogen gezien en daar word je toch wel heel stil van. Alle kinderen verdienen aandacht, liefde maar ook een toekomst. Graag draag ik dan ook mijn steentje bij om deze kinderen een betere toekomst te bieden.

Wilma Gul: secretaris

Mijn naam is Wilma Gul, ik woon en ben opgegroeid in Egmond.
Ik werk sinds 1981 met heel veel plezier als tandartsassistente. Het is ontzettend leuk om met zowel kinderen als volwassenen en ouderen te werken.
Voor ons algehele welzijn is een gezond gebit heel belangrijk en gelukkig is het in Nederland goed geregeld met de mondhygiene. Helaas is dat niet overal op de wereld zo vanzelfsprekend. In veel landen komen kinderen nooit bij een tandarts en als dat al sporadisch gebeurd, wordt er vaak meteen een kies getrokken.
Ik steun Care4thekids graag omdat ze met kleine middelen een groot verschil kunnen maken. De jeugd heeft immers de toekomst en een goede start in het leven is heel belangrijk.
Voor sommigen is de hulp van Care4thekids net dat ene zetje in de goede richting


Ronald Croese: bestuurslid

Mijn vader familie en grootouders zijn geboren en opgegroeid in Azië.
Ik ben meerdere keren naar Azië op reis geweest en was erg onder de indruk van de leefomstandigheden van de kinderen en met name van de blik in hun ogen, een blik die vaak al heel veel verteld. De toekomst ligt in de hand van de kinderen, maar hierbij moeten ze wel de middelen hebben om onder normale omstandigheden op te groeien en naar school te gaan. Ik ben blij dat ik hier samen met het team aan mag meewerken.


Het team van Care4theKids in Vietnam

Ms. Thi: vrijwilligerscoördinator en vertaler

Ms. Binh: vrijwilligerscoördinator

Terug naar de inhoud