Kosten - Care4thekids

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kosten

Vrijwilligerswerk

Kosten vrijwilligersprogramma

Waarom betalen om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Je zet je toch al belangeloos in voor een project? Dit is een vraag die veel mensen terecht stellen voor ze als vrijwilliger aan de slag gaan, en die vrijwilligers in hun omgeving vaak horen.
De reden hiervoor is eenvoudig: de organisaties waarmee Care4theKids samenwerkt hebben zelf niet de mogelijkheid om vrijwilligers te huisvesten, vervoeren of begeleiden. Hoe goed je hulp ook van pas komt, de kosten hiervoor dekken gaat meestal niet. Daarnaast maakt Care4theKids ook kosten voor bijvoorbeeld je voorbereiding en begeleiding. Wij hebben geen structurele financiering en zijn voor ons bestaan afhankelijk van sponsors en donaties. Care4theKids stelt zich als doel om zoveel mogelijk kansarme kinderen te ondersteunen en een toekomst te geven. Sponsorgelden en donaties gaan volledig naar de projecten.
We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk is om aan de slag te gaan.

Aantal weken

Prijzen in euro
*prijswijzigingen voorbehouden*

2 weken

450

3 weken

600

4 weken

725

8 weken

1350

12 weken

1850


 Hieronder kun je lezen wat er bij de prijs is inbegrepen en niet inbegrepen

Uitleg kosten

Bij de programmakosten zijn de volgende zaken inbegrepen:

Accommodatie: je verblijft in een hotel in Ho Chi Minh of Cu Chi op basis van logies. Je kamer beschikt over airconditioning en een koelkast. In het hotel maak je gebruik van een single room. Kom je met z'n tweeën en wil je een kamer delen geef dit dan duidelijk aan!

Transport: uiteraard word je opgehaald van het vliegveld. De eerste dag wordt je na het project gebracht, zowel in Ho Chi Minh als Cu Chi. De overige dagen zijn voor eigen kosten.

Coördinator: tijdens je vrijwilligerswerk is er een coördinator die je helpt wegwijs te maken binnen het vrijwilligerswerk en de projecten. Zij zal ondersteunen daar waar nodig en met vragen kun je bij haar terecht. Zij zorgt ervoor dat je opgehaald wordt van het vliegveld en naar je hotel wordt gebracht. Zij zal je de eerste werkdag begeleiden naar het project en je introduceren. Regelmatig zal zij op het project komen kijken.

Hulp bij voorbereiding: we helpen je voor vertrek met alle vragen of problemen die je eventueel hebt. We voorzien je van een informatiemap met alle informatie omtrent vrijwilligerswerk in Vietnam en het project.

Certificaat: om aan te tonen dat je je hebt ingezet voor een ontwikkelingsproject krijg je bij terugkomst van Care4theKids een certificaat.

Donatie project: wij vinden het belangrijk een project ook financieel te steunen daarom gaat een deel van het bedrag dat je betaalt rechtstreeks naar het project.

Ondersteuning Care4theKids: een kleine deel van jou bijdrage wordt door ons gebruikt om de kosten voor promotie, begeleiding, plaatsing van het programma te dekken. Daarnaast wordt het gebruikt om in Nederland betrokkenheid te creëren voor ontwikkelingssamenwerking. Zonder promotie en begeleiding krijgen onze projecten op de langere termijn geen of niet goed voorbereide vrijwilligers, en kan onze hulp geen stand houden.


Niet inbegrepen bij de programmakosten zijn:

- Ticket van en naar Vietnam
- Verplichte reisverzekering
- Visum voor Vietnam
- Evt. vaccinaties
- Overige kosten aan maaltijden en transport buiten het programma
- Eigen kosten voor internet, souvenirs, luxe boodschappen, etc.
- Excursies


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu