Care4thekids

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Welkom op de website van Care4theKids

Helpt u helpen?
Sponsor een kind van het Free Education Project!

Stichting Care4theKids is een jonge organisatie die zich inzet voor kleinschalige projecten in Azië.

In veel delen van Azië leven nog steeds mensen onder de armoedegrens en worstelen ze dagelijks om in hun eerste levensbehoeften te voorzien. Ook de kinderen zijn hier de dupe van, waardoor zij geen uitzicht hebben op een goede toekomst.

Care4theKids is opgericht vanuit de gedachte om iets te betekenen voor de kansarme kinderen in deze landen. We organiseren en/of ondersteunen activiteiten en zetten projecten op waarmee het leven en de toekomst van deze kinderen wordt verbeterd. Belangrijke waarden hierin zijn zelfredzaamheid en onafhankelijkheid.

Het werk van de stichting kenmerkt zich door intensieve, liefdevolle begeleiding van kinderen, goede zorg en scholing, zowel binnen de eigen projecten als in de omringende gemeenschap.

Dit wordt mede gerealiseerd doordat Care4theKids zich ook als vrijwilligersorganisatie inzet voor de projecten waar we mee samenwerken. Care4theKids organiseert vrijwilligersreizen met als doel de projecten fysiek en financieel te ondersteunen. De inzet van vrijwilligers en het sponsorgeld komt ten goede aan de kinderen.

Twee keer per week verzorgt Care4thekids een warme lunch op school voor de kinderen van het Free Education Project. Nu de verbouwing  van de keuken klaar is, willen we  de lunch verder uitbreiden. Hiervoor zijn we nog op zoek naar sponsors. Er zijn diverse manieren om te helpen, bijv. een kind of het lunchprogramma sponsoren.
Voor mogelijkheden  en informatie gaat u naar doneren/sponsoren of neem contact op (zie contact).
     
Tot nu hebben we voor 21 (van de 185 kinderen) een sponsor. Helpt u mee? 

Op deze website worden de projecten, waar we mee samenwerken om de kinderen een veilige plek en een betere toekomst te bieden, beschreven. Daarnaast is er informatie te vinden over vrijwilligerswerk en de mogelijkheden voor sponsoring van de projecten en Stichting Care4theKids.

Laten we samenwerken en met elkaar deze kinderen helpen hen een betere toekomst te geven. Laten we zorgen dat ook zij een glimlach op hun gezicht hebben!

Nieuws

Nieuws

Samenwerking met reisbureau Vietnam al la carte: Samen bieden we reizigers de mogelijkheid om het project bezoeken en een steentje bij te dragen.

Tijdens een tweedaagse trip naar de Cao Dai Tempel en de Cu Chi tunnels staat er ook een bezoek aan het Cu Chi Free Education Project op het programma. Tijdens het verblijf in Cu Chi, waar u overnacht bij de zusters van The Congregation of Our Lady of the Missions in Vietnam, ondersteunt u het project door zelf aan de slag te gaan en activiteiten met de kinderen te ondernemen. Voor meer info:

Drie weken lang als vrijwilliger op het Cu Chi Free Education project.

Ina heeft drie weken lang als Engelse teacher gewerkt op het Cu Chi Free Education Project. Zij heeft een geweldige tijd gehad.Boek


Ervaringsverhaal van vrijwilligers:


Sống!
Kinderen in Vietnam, leven met toekomstperspectief
Dit is de titel van het boek dat speciaal voor Care4theKids is gemaakt. De gehele opbrengst van het boek gaat naar de projecten en daarmee de kinderen! Voor meer informatie: C4tK boek Sống!  

Ria, Renate, Tessa en Isis vertellen  hun ervaringen als vrijwilligers op het project The Center of Rehabilitation and Support of Handicapped Children.
Lees hun verhaal en wordt ook enthousiast........


Ook interesse als schoolorganisatie om vrijwilligers uit te zenden?

Neem contact op met Henriëtte (zie contact).


Blijf op de hoogte!


Vrijwilligerswerk

      

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Care4theKids en de projecten?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en/of weblog
!

Volg Care4theKids op    

Ben je avontuurlijk en op zoek naar een uitdaging?
Dan is vrijwilligerswerk wellicht iets voor jou.
Wij bieden een unieke ervaring en kleinschalige projecten waar jij echt een verschil kunt maken! Lees meer en meld je aan....

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu