Doneer voor The Center/ Weeshuis Bac Lieu - Care4thekids

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Doneer voor The Center/ Weeshuis Bac Lieu

Sponsoring/doneren
Care4theKids werkt samen met de medewerkers van "The Center of Rehabilitation and Support for Handicapped Children", een sociaal/medisch dagcentrum aan een onderwijsprogramma. De kinderen die hier dagelijks worden opgevangen hebben een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Het onderwijsprogramma heeft als doel de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Gezien het niveau van veel kinderen ligt dit veelal op het terrein van de spelontwikkeling.
Om de ontwikkeling te stimuleren is het van belang hiervoor de juiste materialen in te zetten. Materialen op het niveau van de kinderen.


In 2012 is de samenwerking gestart en is er, met behulp van vrijwilligers, een onderwijsprogramma geïntroduceerd. Dit programma is de afgelopen jaren steeds verder verdiept en gerichter geworden. Ook het aantal groepen is verder op niveau ingedeeld en gegroeid. In 2012 is er een start gemaakt met het het ondewijsprogramma voor 2 groepen. Inmiddels zijn dit 9 groepen geworden die heel divers van niveau zijn. Hiermee hebben de groepen ook hele verschillende materialen nodig.

We ondersteunen dit project vooral door het overdragen van kennis en vaardigheden. Daarnaast willen we graag de juiste materialen naast het onderwijsprogramma in zetten om de ontwikkeling van de kinderen verder te stimuleren.

Hiervoor kunnen wij u steun heel goed gebruiken!!! Of het nu gaat om gebruikte schoolmaterialen of nieuwe of een donatie hiervoor, het is zeer welkom.

Voor informatie over materialen kunt u contact opnemen met Henriette via contact of henriette@care4thekids.nl.
Voor een donatie gaat u naar: aanmelden als donateur

______________________________________________________________________________________________________________________________________
Care4theKids ondersteunt het project Trung tam Bao Tro Hoi een weeshuis voor ongeveer 40 kinderen in de leeftijd van 0-16 jaar. Binnen dit project wonen ook ongeveer 40 ouderen die geen familie meer hebben en niet voor zichzelf kunnen zorgen. Het is een project met zeer weinig middelen. Zo zouden de muren wel een kwast verf kunnen gebruiken, maar ook eextra middelen voor gezonde voeding, kleren, speelgoed is geen overbodige luxe.

Care4theKids ondersteunt dit project dan ook vooral door kleding en speelgoed te brengen.
Helaas zijn de verzendkosten erg hoog waardoor het niet mogelijk is om de spullen altijd op te sturen. Overal het algemeen nemen de bestuursleden de spullen zelf mee naar Vietnam en via vrienden van Care4theKids in Vietnam worden de spullen naar het project gebracht. Hier zijn we erg blij mee.
Wilt u dit project ondersteunen met spullen als kleding en speelgoed of de verzendig hiervan, neem even contact op met Henriette via contact of henriette@care4thekids.nl.
Maar een donatie voor dit project is ook erg welkom. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat benodigde spullen in Vietnam zelf kunnen worden aangeschaft waarmee we de plaatselijke bevolking ook ondersteunen. Voor een donatie gaat u naar: aanmelden als donateur


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu