Aanmelden - Care4thekids

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Aanmelden

Vrijwilligerswerk

Aanmelden als vrijwilliger

Via  onderstaand formulier kan je je aanmelden als vrijwilliger bij Care4theKids.  Zo snel mogelijk ontvang je, via de email, een uitgebreid aanmeldingsformulier waarop je al je gegevens, ervaringen en motivatie invult. Daarnaast ontvang je de ‘Algemene Voorwaarden Deelname Vrijwilligersprogramma Care4theKids. Lees dit zorgvuldig door.
Het volledig ingevulde aanmeldformulier, met een foto van jezelf, stuur je naar Care4theKids (via de email of per post). Binnen een week hoor je of je bent toegelaten tot het vrijwilligersprogramma van Care4theKids. Wanneer je bent toegelaten ontvang de factuur met de programmakosten. Binnen twee weken betaal je de aanmeldingskosten (20% van de totale programmakosten) en  minimaal zes weken voor aanvang van het programma het overige deel. Zodra je aanmeldkosten binnen zijn ontvang je van Care4theKids een informatiepakket met informatie over Vietnam, vrijwilligerswerk en de projecten.
We hopen je als vrijwilliger te mogen verwelkomen en wensen je een mooie vrijwilligerstijd toe in Vietnam. Het zal een ervaring zijn om nooit te vergeten!

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu